Veelgestelde vragen

> Wat als ik geen leuke items kan vinden?
Dit lijkt ons zeer onwaarschijnlijk. Er komen een behoorlijk een bezoekers en we verwachten dan ook kleding in alle maten en soorten! De kans is dus erg klein dat er niks voor je tussen hangt. En per slot van rekening draag je de kleding die je inlevert toch niet meer, dus het is toch fantastisch dat je daar iemand anders nog wel blij mee kan maken!

> Wat als ik mijn kledingstuk meer waard vind dan de punten die ik ervoor heb gekregen?
Over het aantal punten wordt niet gediscussieerd. Vind je het aantal punten dat aan het kledingstuk wordt toegekend niet voldoende? Zeg het dan gerust, dan neem je het gewoon weer mee naar huis.

> Mag ik mijn punten die ik over houdt aan een ander geven? 
Ja, uiteraard mag dat!

> Kan ik ook extra punten kopen?
Extra punten kopen is helaas niet mogelijk.

> Hoe werkt het puntensysteem?
De punten worden met een sticker op je items geplakt. Alle punten worden bij elkaar opgeteld en op je entreebewijs geschreven. Voor dit aantal punten kun je nadat alles is ingehangen door het team van FashionSwop nieuwe items uitzoeken.

> Hoeveel punten krijg ik voor mijn kleren?
Afhankelijk van het product krijg je punten voor je items toegekend. Je krijgt tussen de 1 en 5 punten per item toegekend. Het aantal punten is afhankelijk van het product en de kwaliteit ervan. Voor nieuwe items krijg je uiteraard meer punten dan voor kledingtukken die van iets mindere kwaliteit zijn. Wij zijn kritisch bij de inname van de artikelen. Artikelen die niet kwalitatief niet meer voldoende zijn om te ruilen nemen wij niet in. Wel kunnen deze kledingstukken apart worden gelegd voor het goede doel maar je krijgt hiervoor dan geen punten.

> Wie bepaald hoeveel punten ik krijg?
De vrijwilligers van FashionSwop kennen de punten aan de items toe. Dit gaat volgens een vooraf opgeteld puntensysteem waarbij kritisch op de kwaliteit van de kleding wordt gelet.

> Wat kan ik met de punten die ik overhoud? 
De punten die je krijgt zijn alleen te gebruiken op dezelfde avond waarop ze zijn ontvangen. Als je punten overhoud krijg je geen entree geld terug.

> Als ik niks vind, kan ik mijn eigen ingeleverde kledingstukken dan weer mee naar huis nemen?
Waarschijnlijk zijn je kledingtukken al door iemand anders gepakt en hebben ze dus al een nieuwe eigenaar gekregen. Blijkt dit aan het eind van de ruil niet het geval te zijn, dan kun je je eigen items er altijd weer uitzoeken als je wilt. Maar nog leuker is om deze kledingstukken te schenken aan het goede doel.

> Waar gaat de kleding die overblijft naartoe? 
Bij een kledingruilbeurs blijft er altijd wel kleding over. FashionSwop heeft ervoor gekozen om deze kleding te schenken aan Fier Fryslan en aan de kledingbank Joure. Dus hoe dan ook, je kleding komt altijd goed terecht!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s